Rekreacija u prirodi sportaša ŠUS Svjetlost

Stojan Bjelajac 10 Kolovoz, 2017 19:00

Zajednička fotka ispred Hotela u Daruvarskim toplicama

Športska udruga slijepih „Svjetlost“ za svoje članove organizirala je jednodnevni sportsko rekreativni izlet u Daruvarske toplice.

U četvrtak 14.09.2017. godine u jutarnjim satima krenuli smo iz Osijeka preko Našica na put do Daruvara. Imali smo kratko zaustavljanje radi osvježenja na izvoru u Motičini, a zatim nastavili smo dalje put sa pjesmom u odličnom raspoloženju. U Daruvarske toplice stigli smo u 10:30 sati, i u termalnim bazenima odradili tjelo vježbe u vodi.

A zatim uživali plivajući u vanjskom bazenu.U 13:30 sati krenuli smo autobusom u planinarski dom na Petrovom vrhu, koji je udaljen od Daruvara 12 kilometara. Nakon kraćeg odmora i osvježenja uz odličan roštilj. Održali smo natjecanje između ženske i muške ekipe u igri na visećoj kuglani. Dame su imale sigurniju ruku i pobjeda im je bila od samog početka naklonjena. Nakon održanog natjecanja svi zajedno smo uživali u kratkoj šetnji i prekrasnoj prirodi, videći asistenti približili su nam veličanstven pogled na okolinu.

Na put za Osijek krenuli smo u 17:30 sati sa veoma pozitivnim utiscima, pjesmom I u odličnom raspoloženju. I na ovom izletu potvrdilo se kako ljudima „za sreću potrebno je malo“, a često nam i to malo nedostaje.
Vesna, Dule, Katarina, Zoran, Drago, Franjo
Zajednička fotka objed na izletu