Veličina teksta

Kontrast


Izrada Stranice Šus Svjetlost

Stojan Bjelajac 10 Kolovoz, 2017 19:00

Matijević, Liović, Bjelajac, Jurčević, Sarapa i Božić

Modernija, preglednija te učinkovitija i brža u komunikaciji s građanima i članovima osnovne su odlike nove službene internetske stranice Športske udruge slijepih Svjetlost "ŠUS SVJETLOST" koju je izradila tvrtka Ragnar j.d.o.o. Osijek.

Pri izradi nove web stranice nastojalo se odgovoriti izazovima tehnološkog napretka, ali osnovna namjera bila nam je još se više približiti građanima i omogućiti kvalitetniju komunikaciju

Stranica koristi aktualne tehnologije što ju čini sigurnom, stabilnom te brzom. Responzivna je, što znači reagira na različite dimenzije uređaja ili preglednika kojima joj pristupamo. Dakle, osim za pregledavanje na PC-ju ili laptopu, stranica je posebno prilagođena (drugačiji izgled) za rad na tabletu ili pametnom telefonu. Posebno smo se fokusirali na prilagodbi stranice za naše slijepe i slabovidne korisnike sa opcijama uvečavanja slova te mijenjanja kontrasta pozadine i slova redi lakšeg čitanja sadržaja. Te smo još posebno uložili trud u našoj galeriji koja ima opciju ZOOM-a (povečala) koji uvečava dijelove slika kada se mišem prođe po slici. Vjerujemo kako će se svi zainteresirani građani i članovi Šus Svjetlosti ubrzo upoznati sa svim novitetima i prednostima nove internetske stranice ŠUS SVJETLOSTI jer ona je izrađena upravo zbog njih!